Parcours Lenteloop

Het parcours is aangepast, maar nog steeds geheel verhard. Het loopt zowel door het oude dorp, het nabijgelegen park als door de nieuwbouw wijken. De start en finish blijft zoals vertrouwelijk bij de tent op het Koningin Julianaplein. De groene route is de 1 km en 2 km en de rode route is de 5 km en 10 km.

1Km

Tussen 12:00 en 13:30 uur lopen de kinderen 1 ronde het groene parcours. De volgende straten zijn dan met hekken afgesloten: Wilhelminalaan, Hoornsekade, Oranjelaan, Oranje Nassauplein en Prinses Beatrixstraat.

2Km

Tussen 12:00 en 13:30 uur lopen de kinderen 2 rondes het groene parcours. De volgende straten blijven dan met hekken afgesloten: Wilhelminalaan, Hoornsekade, Oranjelaan, Oranje Nassauplein en Prinses Beatrixstraat.

5km

Om 13:45 uur start de 5 km prestatieloop, 1 ronde van het rode parcours op de kaart. Tijdens de loop zijn de straten op dit parcours slecht bereikbaar. De straten worden zo snel mogelijk na de laatste loper vrijgegeven voor verkeer.

10km

Om 14:45 uur start de 10 km prestatieloop. Hierbij wordt het rode parcours 2 maal gelopen. Tijdens de loop zijn de straten op dit parcours slecht bereikbaar. De straten worden zo snel mogelijk na de laatste loper vrijgegeven voor verkeer. Omdat voor de 10 km het parcours 2 maal gelopen wordt kan het wat langer duren dan verwacht.