Pleebekjegek

DIOSNieuws

Er wordt al flink geoefend en de talenten staan al in de rij. Maar er zijn nog een paar plekjes vrij. Trek de stoute schoenen aan en ga voor de spiegel staan!

Heb je ander podium talent, aarzel niet en schrijf je in? Oefen van een originele CD, geen zelf opgenomen CD dus, want soms werkt deze niet wanneer je op het podium staat, en dat zou zonde zijn. USB stick mag natuurlijk ook. Vaders, moeders, oma’s, opa’s en alle andere familieleden, kennissen, vriendjes en vriendinnetjes, kom naar de tent om de “sterren” luidkeels aan te moedigen.

Wil je meedoen? Geef je dan hier aan. Doe het wel bijtijds, want VOL = VOL. Een deskundige jury zal jullie talent beoordelen. Er zijn natuurlijk prijzen voor de oudere en de jongere jeugd, en niet te vergeten de publieksprijs. Tot ziens in de tent.